akselin-kasittelyvaunu-1
Akselin käsittelyvaunu - ruuvitunkin varassa
akselin-kasittelyvaunu-2
Akselin käsittelyvaunu - laatikko suljettu
akselin-kasittelyvaunu-3
Akselin käsittelyvaunu - laatikko auki
akselin-kasittelyvaunu-4
Akselin käsittelyvaunu - akseli pystyssä

Akselin käsittelyvaunu

Akseleiden käsittelyvaunu mahdollistaa raskaiden ja hankalan muotoisten akseleiden käsittelyn turvallisesti, tehokkaasti ja tasalaatuisesti.

Tämän lisäksi käsittelyvaunullamme onnistuu raskaan akselin siirtäminen, nostaminen ja kääntäminen.

Käsittelyvaunun ansiosta kappaleen käsittelyn työvaiheet helpottuvat ja samalla työvälineellä voidaan korvata useita eri työvälineitä.

HUOM. Tuote on esimerkki asiakkaalle räätälöimästämme tuotteesta. Hefmec suunnittelee jokaisen nostoapuvälineen asiakkaan tarpeita vastaavaksi. 

Tuotekuvaus

Akseleiden käsittelyvaunuilla tuotteita kuljetetaan ja käsitellään turvallisesti ilman vaurioita. Käsiteltävälle tuotteelle sopiva vaunu nopeuttaa työskentelyä ja helpottaa haalausta. Suunnittelussa otetaan aina huomioon kappaleen geometria sekä mahdolliset erityisvaatimukset, kuten herkät tai suojattavat pinnat. Tarvittaessa vaunuihin suunnitellaan lukitus tuotteen vakauden varmistamiseksi. Tyypillisesti käsittelyvaunuja siirretään trukilla tai pumppukärryllä.

Käsittelyvaunusta voidaan tehdä nostettava. Tällöin teline suunnittelu tehdään nostoapuvälineen määräysten mukaisesti. Pyörillä liikutettava käsittelyvaunu voi toimia myös seuraavan työvaiheen työasemana. Käsittelyvaunuilla säästetään vaiheajassa. Samalla riski tuotteen vaurioitumisesta pienenee.

Tilaa tuote

Ota yhteyttä tuotepäällikkö Petja Lindströmiin, niin suunnitellaan juuri teidän tarpeitanne vastaava nostoapuväline.

PETJA LINDSTRÖM
+358 40 740 4771
petja.lindstrom (at) hefmec.fi