Referenssit

Kuuntelemme - siksi onnistumme

Suurin asiakasryhmämme on  vientiteollisuus, jonka toimitukset liittyvät  koneenrakennukseen, koneautomaatioon, elintarvikkeisiin ja lääkkeisiin.

Sanottua

Lue, mitä asiakkaamme kertovat meistä.

Teetimme Hefmecin konsulteilla makeiskäärintalinjan parannustarpeiden kartoituksen. Projektin aikana he seurasivat tuotantolinjan toimintaa, selvittivät muutostarpeet sekä korjausinvestointien prioriteettijärjestyksen. Tämän jälkeen lähdimme tekemään parannuksia tuotantolinjaan selvitystyön perusteella. Hefmec on ollut mukana myös jatkoprojekteissa ja he ovat toimittaneet muun muassa konenäköjärjestelmän avaimet käteen -periaatteella. Hefmecin konsulttien käytannönläheisyys ja tapa jäsentää toimeksiannon tiedot vakuutti.

Jani Suominen
Manufacturing Director, Fazer

Suurimassaiset tuotteemme matkaavat usein pitkän matkan tehtaaltamme asiakkaalle. Hefmec on suunnitellut tuotteillemme kuljetusvälineet ja määritellyt maantie-, laiva- tai lentorahtiin tarvittavat sidonnat. Lujuuslaskelmilla Hefmec on varmistanut, että kuljetuksemme täyttävät lain vaatimukset. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä saamaamme suunnittelupalveluun ja lujuuslaskentaosaamiseen.

Jaana Poutanen
HSE Specialist, ABB

Meidän tuli rakentaa uudelle automallille hitsaus- ja asennuslinjat todella nopealla aikataululla. Hefmecin projektipäälliköt ja projekti-insinöörit olivat koordinoimassa mm. suunnittelua, alihankintaa, asennuksia ja käyttöönottoja. Saimme aloitettua tuotannon ennätysnopeasti. Hefmecin henkilöiden osaaminen sekä asenne vakuuttivat meidät ja tulemme jatkamaan yhteistyötä myös seuraavissa projekteissa.

Timo Karhu
Projektipäällikkö, Valmet Automotive

Hefmec on suunnitellut ja toimittanut meille portaalirobottisolun venttiilien asemointiyksiköiden automaattiseen testaukseen. Toimitus oli avaimet käteen -toimitus, jolloin tilaajana meille jäi rooliksi osallistua koeajoihin ja käyttöönottoon. Uuden järjestelmän myötä saimme automaattiseen testaukseen muun muassa uuden tuotesarjan sekä mahdollisuuden testauksien priorisointeihin. Nämä muutokset ovat parantaneet tuotantomme joustavuutta. Solun käyttövarmuus on ollut hyvä ja olemme olleet tyytyväisiä Hefmecin toimitukseen sekä saamaamme käyttäjätukeen.

Petteri Hämäläinen, Plant Manager
HSE Specialist, Metso Automation

Hefmec on tehnyt huolellista toimintahäiriöiden seurantaa lääkepakkaamossamme. Hefmecin konsultin havaintojen ja ehdotusten perusteella olemme tehneet lukuisia parannuksia linjoihin ja samalla olemme voineet optimoida ajonopeudet. Muun muassa inhalaatiotuotannon täyttölinjalla olemme päässeet uusiin tuotantoennätyksiin. Ilman johdonmukaista ja huolellista yhteistyötä tämä ei olisi onnistunut. Olemme olleet tyytyväisiä pitkään yhteistyöhön.

Juha Paasi
Käyttöpäällikkö, Orion

Aloitimme yhteistyön Hefmecin kanssa vuonna 2017. Hefmecin suunnittelijat ovat palvelleet monipuolisesti jalostamalla luonnoksista 3D-mallit ja valmistuspiirustukset. Hefmec on osoittautunut osaavaksi ja joustavaksi yhteistyökumppaniksi.

Arto Huotari
Manager, Systems Development, Marioff

Toimialat

Palvelemme asiakkaita useilla toimialoilla – tässä tärkeimmät.

Konepajateollisuus
Laitteet ja menetelmät
Autoteollisuus
& kuljetusvälineteollisuus
Lääketeollisuus
& elintarviketeollisuus

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä +358 9 388 2050 ja kerro tarpeesi. Luodaan yhdessä tuottavampaa huomista.