Referenssit

Kuuntelemme - siksi onnistumme

Suurin asiakasryhmämme on  vientiteollisuus, jonka toimitukset liittyvät  työvälineisiin, koneenrakennukseen, koneautomaatioon, elintarvikkeisiin ja lääkkeisiin.

Sanottua

Meillä on alan tyytyväisimmät asiakkaat – hyvästä syystä

Teetimme Hefmecin konsulteilla makeiskäärintalinjan parannustarpeiden kartoituksen. Projektin aikana he seurasivat tuotantolinjan toimintaa, selvittivät muutostarpeet sekä korjausinvestointien prioriteettijärjestyksen. Tämän jälkeen lähdimme tekemään parannuksia tuotantolinjaan selvitystyön perusteella. Hefmec on ollut mukana myös jatkoprojekteissa ja he ovat toimittaneet muun muassa konenäköjärjestelmän avaimet käteen -periaatteella. Hefmecin konsulttien käytannönläheisyys ja tapa jäsentää toimeksiannon tiedot vakuutti.

Jani Suominen
Manufacturing Director, Fazer

Suurimassaiset tuotteemme matkaavat usein pitkän matkan tehtaaltamme asiakkaalle. Hefmec on suunnitellut tuotteillemme kuljetusvälineet ja määritellyt maantie-, laiva- tai lentorahtiin tarvittavat sidonnat. Lujuuslaskelmilla Hefmec on varmistanut, että kuljetuksemme täyttävät lain vaatimukset. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä saamaamme suunnittelupalveluun ja lujuuslaskentaosaamiseen.

Jaana Poutanen
HSE Specialist, ABB

Meidän tuli rakentaa uudelle automallille hitsaus- ja asennuslinjat todella nopealla aikataululla. Hefmecin projektipäälliköt ja projekti-insinöörit olivat koordinoimassa mm. suunnittelua, alihankintaa, asennuksia ja käyttöönottoja. Saimme aloitettua tuotannon ennätysnopeasti. Hefmecin henkilöiden osaaminen sekä asenne vakuuttivat meidät ja tulemme jatkamaan yhteistyötä myös seuraavissa projekteissa.

Timo Karhu
Projektipäällikkö, Valmet Automotive

Hefmec on suunnitellut ja toimittanut meille portaalirobottisolun venttiilien asemointiyksiköiden automaattiseen testaukseen. Toimitus oli avaimet käteen -toimitus, jolloin tilaajana meille jäi rooliksi osallistua koeajoihin ja käyttöönottoon. Uuden järjestelmän myötä saimme automaattiseen testaukseen muun muassa uuden tuotesarjan sekä mahdollisuuden testauksien priorisointeihin. Nämä muutokset ovat parantaneet tuotantomme joustavuutta. Solun käyttövarmuus on ollut hyvä ja olemme olleet tyytyväisiä Hefmecin toimitukseen sekä saamaamme käyttäjätukeen.

Petteri Hämäläinen, Plant Manager
HSE Specialist, Metso Automation

Hefmec on tehnyt huolellista toimintahäiriöiden seurantaa lääkepakkaamossamme. Hefmecin konsultin havaintojen ja ehdotusten perusteella olemme tehneet lukuisia parannuksia linjoihin ja samalla olemme voineet optimoida ajonopeudet. Muun muassa inhalaatiotuotannon täyttölinjalla olemme päässeet uusiin tuotantoennätyksiin. Ilman johdonmukaista ja huolellista yhteistyötä tämä ei olisi onnistunut. Olemme olleet tyytyväisiä pitkään yhteistyöhön.

Juha Paasi
Käyttöpäällikkö, Orion

Aloitimme yhteistyön Hefmecin kanssa vuonna 2017. Hefmecin suunnittelijat ovat palvelleet monipuolisesti jalostamalla luonnoksista 3D-mallit ja valmistuspiirustukset. Hefmec on osoittautunut osaavaksi ja joustavaksi yhteistyökumppaniksi.

Arto Huotari
Manager, Systems Development, Marioff

Olemme tehneet yhteistyötä Hefmecin kanssa pitkään tuotantotekniikkaan ja työturvallisuuteen liittyen. Hefmec on suunnitellut kymmeniä tuotantovälineitä sekä nostoapuvälineitä. Suunnitellut ja toimitetut laitteet ovat olleet toimivia ja turvallisia. Hefmec on tehnyt mm. tarvittavat lujuuslaskennat ja CE-merkintään tarvittavat dokumentit. Hyvin suunnitellut työvälineet tukevat ABB:n liiketoimintojen laajentumista globaalisti.

Mikko Juusti
Purchaser, ABB Tahtikoneet

Hefmec teki meille esisuunnitteluprojektin, jossa määriteltiin koko golfauton rungon valmistamisen hitsausprosessit. Jatkoprojektina he toimittivat meille myös hitsausjigit. Projekti alkoi esisuunnittelusta ja johti projektitoimitukseen. Teimme Hefmecin ja tuote- suunnittelun kanssa tiivistä yhteistyötä, jolloin tuote voitiin suunnitella mahdollisimman valmistusystävälliseksi.

Ismo Lehtinen
Project Manager, Valmet Automotive

Toimitamme teollisuudelle kaasujen suodatusjärjestelmiä. Olemme ulkoistaneet CO2- ja muiden kaasunsuodatusjärjestelmien teknisen suunnittelun ja projektitoimitusten koordinoinnin Hefmecille. Hefmecin suunnittelu- ja projektinhoitotaidot sekä konsulttien asenne ovat huipputasoa.

Pekka Savonen
CEO, Vonen

Hefmec on palvellut meitä tuotannon parannus- ja turvallistamisprojekteissa. Hefmecin konsultit tulevat lyhyellä varoitusajalla paikan päälle keräämään tarvittavat lähtötiedot, jolloin kehitysprojektit on saatu ripeästi käyntiin. Yhteistyö on ollut vaivatonta ja asiantuntevaa.

Marko Kuurne
Kunnossapitopäällikkö, Meira

Olemme saaneet Hefmeciltä tukea tuotteidemme tekniseen dokumentointiin ja lujuuslaskentaan. Hefmecin tarjoama apu on parantanut meidän dokumentoinnin laatua ja vapauttanut omia resurssejamme muihin tärkeisiin tehtäviin. Hefmeciltä on ollut aina resursseja kohtuullisen nopeasti saatavilla. Työn laatu on ollut hyvää ja olemme olleet tyytyväisiä yhteistyöhömme. Voimme lämpimästi suositella Hefmecin palveluita!

Lasse Hietikko
Business Development Manager, Wicetec

Toimialat

Palvelemme asiakkaita useilla toimialoilla – tässä tärkeimmät.

Konepajateollisuus
Laitteet ja menetelmät
Autoteollisuus
& kuljetusvälineteollisuus
Lääketeollisuus
& elintarviketeollisuus
Ydinvoimateollisuus
Laitteet & menetelmät

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä +358 10 319 8600 ja kerro tarpeesi. Luodaan yhdessä tuottavampaa huomista.