Sepäntaidon jumala Hefaistos on rujo, karu ja siksi hyljeksitty, mutta ehdoton ammattimies. Mielestämme Hefaistoksen tarina oli niin kiehtova, että päätimme ammentaa siitä pohjan tekemisellemme.

100% vastuu

Haluamme, että asiakas tuntee varmuutta, kun Hefmec tarttuu projektiin. Meillä on kykyä ratkaista  vaativimpiakin teollisia tuotanto-ongelmia ja kannamme aina täyden vastuun työstämme. Siksi voimmekin myöntää monille tuotteillemme elinikäisen takuun.

Päiviä, ei kuukausia

Ketterät työtapamme ja avoin toimintakulttuurimme tuottavat asiakkaallemme ratkaisut nopeasti. Kun muut puhuvat kuukausista, me puhumme päivistä. Ratkaisumme ovat teknisesti ja taloudellisesti oikein mitoitettuja ja kehittävät tuottavuutta myös tulevaisuudessa.

Onnistumme, koska kuuntelemme.

Kaikki toimintamme lähtee asiakkaan kuuntelemisesta ja ongelman juurisyyn ymmärtämisestä. Meillä on alan tyytyväisimmät asiakkaat – hyvästä syystä.

hefmec-hefaistos-tarina

Tarinamme

Maailmassa on aina ollut ongelmia ja heitä, joita ongelmat kiehtovat. Antiikin Kreikan tarustossa oli sepäntaidon jumalhahmo Hefaistos. Hän oli rujo, rampa ja hyljeksitty, mutta ehdoton ammattimies. Hänestä kasvoi sepäntaidon jumala.

Hyljeksittynä hän joutui kehittämään itsestään ennennäkemättömän vahvan ja taitavan sepän. Kun kuninkaat, sotasankarit tai toiset jumalat tarvitsivat aseita tai työkaluja, he kääntyivät Hefaistoksen puoleen. Hänen puoleensa käännyttiin ylitsepääsemättömissä ongelmissa. Hefaistoksen pajassa taottiin ratkaisuja, ei vain rautaa.

Meille Hefaistos on inspiraation lähde. Me ajattelemme, pilke silmäkulmassa, että me olemme Hefaistoksen jälkeläisiä. Meillä on samat ajattelumallit — Hefaistoksen ajattelumallit.

Pajamme on moderni suunnittelutoimisto, ja vasaran sijaan työkaluinamme ovat into, insinööritaidot ja teknologia. Kokoonnumme alasimen ääreen löytämään vastauksia asiakkaidemme kone- tai tuotantoteknisiin ongelmiin.

Tavoitteemme on, että asiakas tuntee varmuutta, kun Hefmec tarttuu
projektiin – ja kun toimeen ryhdymme, kannamme vastuumme.

Luvut

Meille vastuullisuus merkitsee kestävää suunnittelua ja tuotteita.

0
Projektia vuodesta 2004
0
Uutta tehokasta tuotantomenetelmää
0
Toimitettua tuotantovälinettä
0
Tuntia vuodessa tuotannon konsultointia
0 +
Milj. € liikevaihto
0
Työntekijää

Johto

MARKO LEUTONEN
toimitusjohtaja

EVI RANTANEN
hallintopäällikkö

KIMI FORSBERG
palvelupäällikkö

PETJA LINDSTRÖM
tuotepäällikkö

JUHO SEPPÄLÄ
pääsuunnittelija, Vantaa

SAMI JORTIKKA
projektipäällikkö

PERTTI YLI-KOHTAMÄKI
projektipäällikkö

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä +358 10 319 8600 ja kerro tarpeesi. Luodaan yhdessä tuottavampaa huomista.