Sepäntaidon jumala Hefaistos on rujo, karu ja siksi hyljeksitty, mutta ehdoton ammattimies. Mielestämme Hefaistoksen tarina oli niin kiehtova, että päätimme ammentaa siitä pohjan tekemisellemme.

100% vastuu

Meillä on kykyä ratkaista  vaativimpiakin teollisia tuotanto-ongelmia ja kannamme aina täyden vastuun työstämme. Etsimme tapauskohtaisesti asiakkaalle sopivimman palvelun, ratkaisun ja teknologian. Siksi voimmekin myöntää monille tuotteillemme elinikäisen takuun.

Päiviä, ei kuukausia

Ketterät työtapamme ja avoin toimintakulttuurimme tuottavat asiakkaallemme ratkaisut nopeasti. Kun muut puhuvat kuukausista, me puhumme päivistä. Ratkaisumme ovat teknisesti ja taloudellisesti oikein mitoitettuja ja kehittävät tuottavuutta myös tulevaisuudessa.

Kuuntelemme, siksi onnistumme

Kaikki toimintamme lähtee asiakkaan kuuntelemisesta ja ongelman juurisyyn ymmärtämisestä. Asiakastyytyväisyys ja toimitustemme korkea laatu ovat meille tärkeitä. Olemme sertifioineet johtamisjärjestelmämme ISO 9001 mukaisesti.

hefmec-hefaistos-tarina

Tarinamme

Kreikan mytologiasta löytyy poikkeava jumalhahmo: nimittäin rujo, rampa ja hyljeksitty Hefaistos, josta kasvoi sepäntaidon jumala.

Hyljeksittynä hän joutui kehittämään itsestään ennennäkemättömän vahvan ja taitavan sepän. Kun kuninkaat, sotasankarit tai toiset jumalat tarvitsivat aseita tai työkaluja, he kääntyivät Hefaistoksen puoleen.

Hefaistos inspiroi meitä hefmecciläisiä, koska hän oli aikansa superinsinööri. Me ajattelemme, että me olemme Hefaistoksen jälkeläisiä. Pilke silmäkulmassa toteammekin, että meissä on samat geenit — Hefaistoksen geenit.

Siinä missä Hefaistos palveli taidoillaan ja voimillaan jumalia, sotasankareita ja kuninkaita, me palvelemme teidän kaltaisianne yrityksiä, mitä tahansa tarvitsettekin: toimintaa tehostavia työkaluja, suunnitelmia tai tuotannon konsepteja.

Luvut

Meitä yhdistää halu kantaa vastuumme tuottavammasta huomisesta

0
Projektia vuodesta 2004
0
Uutta tehokasta tuotantomenetelmää
0
Toimitettua tuotantovälinettä
0
Tuntia tuotannon tehostamista
0 +
Milj. € liikevaihto
0
Työntekijää

Johto

MARKO LEUTONEN
toimitusjohtaja

EVI RANTANEN
hallintopäällikkö

KIMI FORSBERG
palvelupäällikkö

PETJA LINDSTRÖM
tuotepäällikkö

JUHO SEPPÄLÄ
pääsuunnittelija, Vantaa

SAMI JORTIKKA
projektipäällikkö

PERTTI YLI-KOHTAMÄKI
projektipäällikkö

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä +358 9 388 2050 ja kerro tarpeesi. Luodaan yhdessä tuottavampaa huomista.