Koneautomaatioratkaisut
Koneautomaatioratkaisu.

Koneautomaatioratkaisut

Koneautomaatio on usein ratkaisu tuotannon tehostamiseksi ja laadun parantamiseksi toistuvissa työvaiheissa. Hefmecin osaamisalueisiin koneautomaatioprojekteissa kuuluvat projektin johto, automaatioratkaisuiden määritys sekä mekaniikkasuunnittelu. Koneautomaatioratkaisut suunnitellaan käyttäjäystävällisyys ja työturvallisuus edellä.

HUOM. Tuote on esimerkki asiakkaalle räätälöimästämme tuotteesta. Hefmec suunnittelee jokaisen tuotteen asiakkaan tarpeita vastaavaksi. 

Tuotekuvaus

Koneautomaatio on usein ratkaisu tuotannon tehostamiseksi ja laadun parantamiseksi toistuvissa työvaiheissa. Hefmecin osaamisalueisiin koneautomaatioprojekteissa kuuluvat projektin johto, automaatioratkaisuiden määritys sekä mekaniikkasuunnittelu. Koneautomaatioratkaisut suunnitellaan käyttäjäystävällisyys ja työturvallisuus edellä. Koneautomaatioratkaisuiden kartoitukseen sopii erinomaisesti Septima-projekti, jonka pohjalta detalisuunnitteluun jatkaminen on selkeää.

  • Meidän vastuullamme on, että työkalusi toimivat. Siksi kaikki tuotteemme on suunniteltu kestämään raskasta käyttöä, pitkään.
  • Olemme toteuttaneet yli 1000 työvälineprojektia yhteistyössä käyttäjien kanssa.
  • Sinä tunnet käyttöympäristön, me tunnemme menettelyt, jolla työvälineistä tehdään turvallisia ja työstä sujuvaa.
  • Laadun takaavat sertifioitu suunnitteluprosessi ja valmistus.

Tilaa tuote

Ota yhteyttä tuotepäällikkö Petja Lindströmiin, niin suunnitellaan juuri teidän tarpeitanne vastaava tuote.

PETJA LINDSTRÖM
+358 40 740 4771
petja.lindstrom (at) hefmec.fi