Testeri
Pneumaattisen venttiilin testeri

Testerit

Testereillä testaat tehokkaasti ja turvallisesti sarjatuotteesi. Tuotteista pystytään testaamaan tuotteen ominaisuuksia, kuten paineenkestoa tai vesitiiviyttä. Suunnittelun lähtökohtana on käyttäjäystävällisyys ja turvallisuus. Testeri voidaan suunnitella itsenäiseksi laitteeksi tai osaksi tuotantosolua.

HUOM. Tuote on esimerkki asiakkaalle räätälöimästämme tuotteesta. Hefmec suunnittelee jokaisen tuotteen asiakkaan tarpeita vastaavaksi. 

Tuotekuvaus

Testereillä testataan tehokkaasti ja turvallisesti sarjatuotteita. Tuotteista pystytään testaamaan sen ominaisuuksia, kuten paineenkestoa tai vesitiiviyttä. Suunnittelun lähtökohtana on käyttäjäystävällisyys ja työturvallisuus. Testeri voidaan suunnitella itsenäiseksi laitteeksi tai osaksi tuotantolinjaa. Testeri voidaan suunnitella joko kokoonpanon tai yksittäisen komponentin testaamiseksi. Yksittäisten komponenttien testaaminen mahdollistaa virheellisten komponenttien löytämisen aikaisessa vaiheessa, jolloin mahdollista kokoonpanoa ei tarvitse purkaa. Hyvin suunniteltuun testeriin on tuotteen asettaminen helppoa ja nopeaa. Näin säästetään vaiheajassa ja siten tuotantokustannuksissa.

Tilaa tuote

Ota yhteyttä tuotepäällikkö Petja Lindströmiin, niin suunnitellaan juuri teidän tarpeitanne vastaava tuote.

PETJA LINDSTRÖM
+358 40 740 4771
petja.lindstrom (at) hefmec.fi