nosto-kehikko-2
Nostokehikko ketjuilla ilman taakkaa.
nosto-kehikko-4
Nostokehikko taakka nostettuna.
nosto-kehikko-3
Nostokehikko taakka nostettuna (max-siirto).
nosto-kehikko-1
Nostokehikko ilman taakkaa.

Nostokehikko

Nostokehikoilla kappaleeseen tartutaan nostoketjuilla tai -liinoilla. Valitsemalla sopivat ripustuspisteet, nostokehikoilla voidaan nostaa erikokoisia ja -muotoisia kappaleita. Nosturin nostopisteen säätö mahdollistaa myös epäkeskeisten kappaleiden nostamisen nopeasti ja turvallisesti yhdellä välineellä. Nostokehikoilla säästetään hankintakustannuksissa, vaiheajassa ja tuotantokustannuksissa.

HUOM. Tuote on esimerkki asiakkaalle räätälöimästämme tuotteesta. Hefmec suunnittelee jokaisen nostoapuvälineen asiakkaan tarpeita vastaavaksi. 

Tuotekuvaus

Nostokehikoilla nostettavaan kappaleeseen tartutaan nostoketjuilla tai -liinoilla nostettavassa kappaleessa olevista nostopisteistä. Nostokehikoiden useat ripustuspisteet mahdollistavat erikokoisten ja -muotoisten kappaleiden nostamisen turvallisesti ja oikeassa asennossa. Nosturiin kiinnitettävän nostopyörän säätö käsipyörällä mahdollistaa myös epäkeskisten kappaleiden noston tarkasti vaaka- tai pystysuorassa. Nostokehikoilla säästetään hankintakustannuksissa, vaiheajassa ja siten myös tuotantokustannuksissa.

Tilaa tuote

Ota yhteyttä tuotepäällikkö Petja Lindströmiin, niin suunnitellaan juuri teidän tarpeitanne vastaava nostoapuväline.

PETJA LINDSTRÖM
+358 40 740 4771
petja.lindstrom (at) hefmec.fi