Nostosakset-tartunta-sisapuolelta-ilman-taakkaa
Nostosakset - tartunta sisäpuolelta ilman taakkaa.
Nostosakset-tartunta-sisapuolelta-taakalla
Nostosakset - tartunta sisäpuolelta taakalla
Nostosakset-tartunta-ulkopuolelta-ilman-taakkaa
Nostosakset - tartunta ulkopuolelta ilman taakkaa.
Nostosakset-tartunta-ulkopuolelta-taakalla
Nostosakset - tartunta ulkopuolelta taakalla.
Nostosakset-suljettuna
Nostosakset suljettuna.

Nostosakset

Nostosaksilla nostettavaan kappaleeseen tartutaan itsekiristävästi ja muotolukitteisesti sen sisä- tai ulkopuolelta. Avautuva saksimainen runko ja vaihdettavat tartuntaleuat mahdollistavat erikokoisten ja -muotoisten kappaleiden nostamisen nopeasti ja turvallisesti yhdellä välineellä. Nostosaksilla säästetään hankintakustannuksissa, vaiheajassa ja tuotantokustannuksissa.

HUOM. Tuote on esimerkki asiakkaalle räätälöimästämme tuotteesta. Hefmec suunnittelee jokaisen nostoapuvälineen asiakkaan tarpeita vastaavaksi. 

Tuotekuvaus

Nostosaksilla nostettavaan kappaleeseen tartutaan sen sisä- tai ulkopuolelta muotolukitteisesti ja itsekiristävästi. Tyypillisesti nostosaksilla nostetaan pyöreitä kappaleita esimerkiksi suuria laakereita tai rengasmaisia kappaleita. Nostoleukojen pikakiinnityksen ansiosta leuat voidaan vaihtaa tai kääntää, jolloin nostoja voidaan tehdä kappaleen sisä- ja ulkopuolelta. Käsikammella suljettavat ja avattavat leuat takaavat kappaleen turvallisen kiinnityksen noston aikana ja mahdollistavat hallitun kappaleen irrottamisen noston jälkeen. Puristimilla kappaleesta saadaan entistä tukevampi ote. Mikäli tilan korkeus rajoittaa nostosaksien käyttöä, on kehätarttuja vaihtoehtoinen ratkaisu.

Nostosaksien hyöty on siinä, että samalla välineellä voidaan nostaa erilaisia kappaleita. Taakan irrottaminen käsikammen avulla on hallittua. Tämä helpottaa esimerkiksi suurien kappaleiden asentamista ahtaisiin paikkoihin kuten laakeripesiin tai akselin ympärille. Nostosaksilla säästetään hankintakustannuksissa, vaiheajassa ja tuotantokustannuksissa.

Tilaa tuote

Ota yhteyttä tuotepäällikkö Petja Lindströmiin, niin suunnitellaan juuri teidän tarpeitanne vastaava nostoapuväline.

PETJA LINDSTRÖM
+358 40 740 4771
petja.lindstrom (at) hefmec.fi