puhdastilat-sailytys-1
Hylly, laatikko avattu.
puhdastilat-sailytys-2
Hylly, laatikko kiinni.
puhdastilat-sailytys-3
Hylly, laatikko avattu.
puhdastilat-sailytys-4
Hylly, laatikko kiinni
puhdastilat-sailytys-5
Säilytyslaatikko.

Säilytystelineet puhdastiloihin

Säilytysjärjestelmämme sopivat hyvin tuotteiden sekä tuotantovälineiden säilytykseen jääkaapissa tai pakastimessa. Säilytystelineemme ovat tukevia ja auttavat myös tuotteiden turvallisessa kuljetuksessa. Räätälöityjä tuotteita voidaan käyttää erillisinä tai ne voidaan integroida osaksi jo olemassa olevaa jääkaappia tai pakastinta, jolloin tilankäyttö saadaan maksimoitua.

Pakastinteline suunnitellaan asiakastarpeen mukaan ja se voi sisältää pakastinhyllyn (tray) sekä sivulaatikon (rack).

HUOM. Tuote on esimerkki asiakkaalle räätälöimästämme tuotteesta. Hefmec suunnittelee jokaisen tuotteen asiakkaan tarpeita vastaavaksi. 

Tuotekuvaus

Pakastimen ja jääkaappien säilytystelineet maksimoivat tilan arkku- ja pystypakastimissa, syväpakastimissa, pöydän alla ja erittäin matalan lämpötilan pakastimissa. Säilytystelineillämme järjestät ja säilytät putket, injektiopullot, tai muut lääkinnälliset tuotteet, jotta ne ovat saatavilla, turvallisia käsitellä tai helppo siirtää eri tuotantovaiheiden välillä. Liukuvat laatikostot, pinottavat hyllyt, hyllysarjat ja tornit säästävät tilaa ja tarjoavat valinnanvaraa organisointiin. Alustoihin kiinnitettävät etikettitelineet helpottavat tunnistamista. Pakastimen säilytystelineitä on saatavana useissa eri kokoonpanoissa ja materiaaleissa, mukaan lukien ruostumaton teräs, alumiini, kirkas akryyli tai polykarbonaatti.

Tilaa tuote

Ota yhteyttä tuotepäällikkö Petja Lindströmiin, niin suunnitellaan juuri teidän tarpeitanne vastaava työväline.

PETJA LINDSTRÖM
+358 40 740 4771
petja.lindstrom (at) hefmec.fi