pantamainen-tarttuja-1
Pihtimäinen tarttuja ilman taakkaa.
pantamainen-tarttuja-2
Pihtimäinen tarttuja ilman taakkaa.
pantamainen-tarttuja-3
Pihtimäinen tarttuja ilman taakkaa.
pantamainen-tarttuja-4
Pihtimäinen tarttuja ilman taakkaa.

Pantamainen tarttuja

Toimitamme pantamaiset tarttujat hygieenisiin ja GMP ympäristöihin täyttäen FDA vaatimukset.

Pantamaisella tarttualla käsitellään tyypillisesti tynnyreitä tai holkkeja.

Pantamaisella tarttujalla säästetään hankintakustannuksissa, vaiheajassa ja tuotantokustannuksissa.

HUOM. Tuote on esimerkki asiakkaalle räätälöimästämme tuotteesta. Hefmec suunnittelee jokaisen nostoapuvälineen asiakkaan tarpeita vastaavaksi. 

Tuotekuvaus

Pantamaisella tarttujalla kappaleeseen tartutaan muotolukitteisesti tai kitkan avulla kappaleen ympäriltä. Vaihdettavien pantojen, säädettävän rungon ja itsepidättävän alennusvaihteen avulla pantamaisella tarttujalla voidaan nostaa ja kääntää useita erikokoisia ja -muotoisia tynnyreitä tai kappaleita, Nostimella voidaan käsitellä myös painopisteeltään epäkeskeisiä kappaleita.

Tyypillisimmin nostettavat kappaleet ovat suuria  tynnyreitä tai holkkeja. Noston aikana kappaletta voidaan kääntää portaattomasti, sen ollessa koko ajan kiinnitettynä tarttujaan. Portaaton kääntö mahdollistaa noston aikaiset työvaiheet. Tynnyrin nostin mahdollistaa nostettavan kappaleen sisällön kaatamisen. Käännön jälkeen kappale voidaan asettaa seuraavaa työvaihetta varten, Holkkien nostin mahdollistaa holkin siirtämisen koneistuskeskukseen. Lopuksi nostoapuväline voidaan irrottaa.

Pantamaisen tarttujan hyöty on siinä, että nosto ja kääntö voidaan tehdä portaattomasti ja turvallisesti yhdellä kappaleen kiinnityksellä. Noston aikana taakka voidaan kiinnittää tai se voidaan laskea esimerkiksi huoltotoimen ajaksi väliasennossa.

Nostoapuväline voidaan toimittaa myös erikokokoisilla vaihdettavilla pannoilla, jolloin samaa runkoa voidaan käyttää useiden eri kappaleiden nostamiseen. Pantamaisella tarttujalla säästetään hankintakustannuksissa, vaiheajassa ja tuotantokustannuksissa.

Tilaa tuote

Ota yhteyttä tuotepäällikkö Petja Lindströmiin, niin suunnitellaan juuri teidän tarpeitanne vastaava nostoapuväline.

PETJA LINDSTRÖM
+358 40 740 4771
petja.lindstrom (at) hefmec.fi