Kiintea-tyotaso-edesta
Kiinteä työtaso.
siirrettava-tyotaso
Siirrettävä työtaso.
hoitotaso
Hoitotaso.
kaantyva_tyotaso
Kääntyvä työtaso.

Työtaso puhdastiloihin

Toimitamme kiinteät, siirrettävät ja kääntyvät työtasot sekä nostopöydät hygieenisiin ja GMP ympäristöihin täyttäen FDA vaatimukset.

Räätälöity työtaso soveltuu tyypillisesti ahtaisiin ja hankalasti saavutettaviin tiloihin tai hygieenisiin ympäristöihin, joissa on erityisiä materiaali- ja laatuvaatimuksia.

Toimittamamme työtasot suunnitellaan aina voimassa olevien kansallisten standardien mukaisesti.

HUOM. Tuote on esimerkki asiakkaalle räätälöimästämme tuotteesta. Hefmec suunnittelee jokaisen tuotteen asiakkaan tarpeita vastaavaksi. 

Tuotekuvaus

Kiinteät työtasot tarjoavat sujuvan ja turvallisen kulun tehdasympäristössä sekä ulottuvuuden hankaliinkin paikkoihin. Kiinteät työtasot asennetaan pysyvästi työtilaan olemassa olevat ja suunnitteilla olevat rakenteet, koneet ja niiden huollettavuus huomioiden. Kiinteän työtason hyöty näkyy toistettavien työtehtävien sujuvana toteutuksena.

Siirrettävät työtasot sopivat erityisesti kohteisiin, joissa yksittäisen työvaiheen suorittaminen vaatii työtasoa mutta kohteeseen ei voida asentaa kiinteää työtasoa. Siirrettävät työtasot suunnitellaan ympäröivän koneen sekä suoritettavan työvaiheen erityispiirteet huomioiden. Siirrettävät työtasot parantavat työturvallisuutta, tehokkuutta, ergonomiaa sekä työtilan tehokasta hyödyntämistä.

Nostopöydillä säädetään työskentelytason korkeutta. Korkeuden säätö mahdollistaa optimaalisen työskentelykorkeuden, jolloin työergonomia ja -turvallisuus paranee. Nostopöytien avulla työvaiheiden toteutus nopeutuu ja ergonomia paranee.

 

Tilaa tuote

Ota yhteyttä tuotepäällikkö Petja Lindströmiin, niin suunnitellaan juuri teidän tarpeitanne vastaava työväline.

PETJA LINDSTRÖM
+358 40 740 4771
petja.lindstrom (at) hefmec.fi