Nostopoyta-ylhaalla
Nostopöytä ylhäällä.
Nostopoyta-alhaalla
Nostopöytä alhaalla.

Nostopöydät

Nostopöydillä säädetään työskentelytason korkeutta. Korkeuden säätö mahdollistaa optimaalisen työskentelykorkeuden, jolloin työergonomia ja -turvallisuus paranee. Nostopöytien avulla työvaiheiden toteutus nopeutuu ja ergonomia paranee.

HUOM. Tuote on esimerkki asiakkaalle räätälöimästämme tuotteesta. Hefmec suunnittelee jokaisen tuotteen asiakkaan tarpeita vastaavaksi. 

Tuotekuvaus

Nostopöydillä säädetään työskentelytason korkeutta. Korkeuden säätö mahdollistaa optimaalisen työskentelykorkeuden, jolloin työergonomia ja -turvallisuus paranee. Nostopöydät voidaan suunnitella liikutettaviksi, jolloin ne avustavat myös tuotteiden kuljetuksessa. Lukittavilla pyörillä liikuteltava nostopöytä pysyy vakaana työvaiheen ajan. Tarvittaessa nostopöydästä voidaan suunnitella kallistava tai kääntyvä. Tällöin tuote saadaan asetettua optimaaliseen asentoon seuraavaa työvaihetta varten jo nostopöydällä. Nostopöytien avulla työvaiheiden toteutus nopeutuu ja ergonomia paranee.

  • Meidän vastuullamme on, että työkalusi toimivat. Siksi kaikki tuotteemme on suunniteltu kestämään raskasta käyttöä, pitkään.
  • Olemme toteuttaneet yli 1000 työvälineprojektia yhteistyössä käyttäjien kanssa.
  • Sinä tunnet käyttöympäristön, me tunnemme menettelyt, jolla työvälineistä tehdään turvallisia ja työstä sujuvaa.
  • Laadun takaavat sertifioitu suunnitteluprosessi ja valmistus.

Tilaa tuote

Ota yhteyttä tuotepäällikkö Petja Lindströmiin, niin suunnitellaan juuri teidän tarpeitanne vastaava tuote.

PETJA LINDSTRÖM
+358 40 740 4771
petja.lindstrom (at) hefmec.fi