Asennus-ja-hitsausjigi-ilman-tuotetta
Asennus- ja hitsausjigi ilman tuotetta.
Asennus-ja-hitsausjigi-tuotteella
Asennus- ja hitsausjigi tuotteella.

Asennus- ja hitsausjigit

Asennus- ja hitsausjigeillä käsiteltävät kappaleet paikottuvat ja pysyvät oikeassa asennossa koko työvaiheen ajan. Käsiteltävien kappaleiden kiinnitys asennus- ja hitsausjigeihin riippuu suoritettavan työvaiheen vaatimuksista, kiinnitettävän kappaleen geometriasta, materiaalista ja mahdollisista erityisvaatimuksista.

HUOM. Tuote on esimerkki asiakkaalle räätälöimästämme tuotteesta. Hefmec suunnittelee jokaisen tuotteen asiakkaan tarpeita vastaavaksi. 

Tuotekuvaus

Asennus- ja hitsausjigeillä käsiteltävät kappaleet paikottuvat ja pysyvät oikeassa asennossa koko työvaiheen ajan. Käsiteltävien kappaleiden kiinnitys asennu- ja hitsausjigeihin riippuu suoritettavan työvaiheen vaatimuksista, kiinnitettävän kappaleen geometriasta, materiaalista ja mahdollisista erityisvaatimuksista.

Asennus- ja hitsausjigien avulla työvaiheen suorittaminen helpottuu, läpimenoaika lyhenee ja työergonomia paranee. Helppokäyttöinen asennus- ja hitsausjigi parantaa lopputuotteen tarkkuuta sekä laatua. Asennus- ja hitsausjigejä voidaan käyttää myös tuotteen kuljettamiseen työvaiheesta toiseen. Näin erillisten kuljettimien määrää on mahdollista vähentää. Asennus- ja hitsausjigeillä säästetään asetus- ja vaiheajassa. Samalla lopputuotteen laatu paranee.

Tilaa tuote

Ota yhteyttä tuotepäällikkö Petja Lindströmiin, niin suunnitellaan juuri teidän tarpeitanne vastaava työväline.

PETJA LINDSTRÖM
+358 40 740 4771
petja.lindstrom (at) hefmec.fi