Kuljetus-ja-sailytysteline-ilman-tuotetta
Kuljetus- ja säilytysteline ilman tuotetta.
Kuljetus-ja-sailytysteline-tuotteella
Kuljetus- ja säilytysteline tuotteella.
kuljetustelineet-1
Kuljetus- ja säilytysteline alkuasennossa.
kuljetustelineet-2
Kuljetus- ja säilytysteline - tuotteen asennus kuljetusasentoon.
kuljetustelineet-3
Kuljetus- ja säilytysteline tuotteen kuljetusoasennossa.
kuljetustelineet-4
Kuljetus- ja säilytysteline tuotteen huoltoasennossa.

Kuljetus- ja säilytystelineet

Kuljetus- ja säilytystelineillä tuotteet kuljetetaan ja säilytetään turvallisesti ilman vaurioita. Käsiteltävälle tuotteelle sopiva teline nopeuttaa työskentelyä ja helpottaa varastointia. Kuljetus- ja säilytystelineillä säästetään vaiheajassa. Samalla riski tuotteen vaurioitumisesta pienenee.

HUOM. Tuote on esimerkki asiakkaalle räätälöimästämme tuotteesta. Hefmec suunnittelee jokaisen tuotteen asiakkaan tarpeita vastaavaksi. 

Tuotekuvaus

Kuljetus- ja säilytystelineillä tuotteet kuljetetaan ja säilytetään turvallisesti ilman vaurioita. Käsiteltävälle tuotteelle sopiva teline nopeuttaa työskentelyä ja helpottaa varastointia. Suunnittelussa otetaan aina huomioon kappaleen geometria sekä mahdolliset erityisvaatimukset, kuten herkät tai suojattavat pinnat. Tarvittaessa kuljetus- ja säilytystelineisiin suunnitellaan lukitus tuotteen vakauden varmistamiseksi. Tyypillisesti kuljetus- ja säilytystelineitä siirretään trukilla tai pumppukärryllä.

Kuljetus- ja säilytystelineestä voidaan tehdä myös nostettava. Tällöin teline suunnittelu tehdään nostoapuvälineen määräysten mukaisesti. Pyörillä liikutettava kuljetus- ja säilytysteline voi toimia myös seuraavan työvaiheen työasemana. Kuljetus- ja säilytystelineillä säästetään vaiheajassa. Samalla riski tuotteen vaurioitumisesta pienenee.

Tilaa tuote

Ota yhteyttä tuotepäällikkö Petja Lindströmiin, niin suunnitellaan juuri teidän tarpeitanne vastaava työväline.

PETJA LINDSTRÖM
+358 40 740 4771
petja.lindstrom (at) hefmec.fi