Auto- ja kuljetusvälineteollisuus

Työmenetelmät ja työvälineet

Hefmecin suunnittelijat ovat kehittäneet auto- ja kuljetusvälineteollisuuteen satoja työmenetelmiä ja työvälineitä. Asiakkainamme on useita kansainvälisiä yrityksiä, joiden alaa on kuljetusvälineiden valmistus tai kokoonpano. Olemme olleet myös mukana kymmenissä aikataulukriittisissä projekteissa tukemassa asiakkaitamme laitteiden määrittelystä alihankinnan organisointiin ja käyttöönottoon asti.

Case 1

Hitsausjigi

Asiakkaallamme oli tarvetta hitsata hankalan mallisista levyosista kokoonpano. Hitsaustyötä tuli pystyä tehdä monessa työpisteessä ja tuotteen geometriavaatimukset olivat erittäin korkeat. Hefmecin suunnittelema liikuteltava hitsausjigi paransi tuotannon läpimenoaikaa ja laatutasoa. Hitsattavat levyosat saadaan nyt paikoitettua nopeasti ja tarkasti paikoilleen.

Suunnittelijamme myös valvoi valmistuksen ja suoritti paikanpäällä käyttöopastuksen hitsaajille.

Case 2

Osaamista autoteollisuuden projekteihin

Autoalan yritys käynnisti mittavan investointiprojektin. Projektiin liittyi monia haasteita, kuten teknisten ratkaisujen kehittämistä, tuotantokoneiden määrittelyä, tuotantolinjojen optimointia ja uusien tuotteiden valmistusprosessien käyttöönottoa.

Hefmecin tiimillä on laaja kokemus autoteollisuuden investointiprojekteista, joten tarjosimme asiakkaallemme projekti-insinöörejä, suunnittelijoita sekä asiantuntijoita sisältävän tiimin.

Projektin eri vaiheissa Hefmecin konsultit ottivat vastuulleen muun muassa auditointeja, uusien tuotantolaitteiden suunnitteluun, hankitaan sekä käyttöönottoon liittyviä toimintoja. Tällä tavoin varmistimme, että asiakkaamme investointiprojekti eteni suunnitellusti ja saavutti tavoitteensa

Erikoisosaamisemme

Valjasta auto- ja kuljetusvälineteollisuuden osaamisemme käyttöösi. 

Työmenetelmät

Konseptointi, layout-suunnittelu, työturvallisuus ja ergonomia.

Työvälineet & laitteet

Mekaniikkasuunnittelu, kone- ja laitesuunnittelu, FEM-laskenta ja CE-merkintä.

Tuottavuuden nosto

Tuotantoprosessien kehittäminen ja automatisointi.

Projektipalvelut

Projekti-insinööri, projektipäällikkö ja alihankinnan koordinointi.

Sanottua

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä Sami Jortikkaan +358 40 556 4577, niin katsotaan kuinka voimme auttaa.