Kehatarttuja-nosto-sisapuolelta-ilman-taakkaa
Kehätarttuja - nosto sisäpuolelta ilman taakkaa.
Kehatarttuja-nosto-sisapuolelta-taakalla
Kehätarttuja - nosto sisäpuolelta taakalla.
Kehatarttuja-nosto-ulkopuolelta-ilman-taakkaa
Kehätarttuja - nosto ulkopuolelta ilman taakkaa.
Kehatarttuja-nosto-ulkopuolelta-taakalla
Kehätarttuja - nosto ulkopuolelta taakalla.
Kehatarttuja-runko-kiinni
Kehatarttuja runko kiinni.

Kehätarttuja

Kehätarttujilla nostettavaan kappaleeseen tartutaan muotolukitteisesti sen sisä- tai ulkopuolelta. Ulostyönnettävät ja vaihdettavat tartuntaleuat mahdollistavat erimuotoisten ja -kokoisten kappaleiden nostamisen nopeasti ja turvallisesti yhdellä välineellä. Tuote sopii erityisen hyvin nostokorkeudelta rajoitettuihin tiloihin. Kehätarttujilla säästetään hankintakustannuksissa, vaiheajassa ja tuotantokustannuksissa.

HUOM. Tuote on esimerkki asiakkaalle räätälöimästämme tuotteesta. Hefmec suunnittelee jokaisen nostoapuvälineen asiakkaan tarpeita vastaavaksi. 

Tuotekuvaus

Kehätarttujissa on useita nostopisteitä, jotka mahdollistavat turvallisen ja tukevan muotolukitteisen tartunnan erimuotoisiin kappaleisiin esimerkiksi pyöreän kappaleen sisäreunasta. Nostoleukojen pikakiinnityksen ansiosta leuat voidaan vaihtaa, jolloin nostoja voidaan tehdä erilaisille kappaleille, myös kappaleen ulkopinnalta tarttuen. Ulostyöntyvät varret mahdollistavat myös erikokoisten kappaleiden nostamisen yhdellä välineellä. Kehätarttuja soveltuu erityisesti tiloihin, joiden korkeus aiheuttaa haasteita nostolle. Mikäli korkeus ei ole rajoittava tekijä, nostosakset ovat vaihtoehtoinen ratkaisu. Kehätarttujilla säästetään hankintakustannuksissa, vaiheajassa ja tuotantokustannuksissa.

Tilaa tuote

Ota yhteyttä tuotepäällikkö Petja Lindströmiin, niin suunnitellaan juuri teidän tarpeitanne vastaava nostoapuväline.

PETJA LINDSTRÖM
+358 40 740 4771
petja.lindstrom (at) hefmec.fi