pihtimainen-tarttuja-1
Pihtimäinen tarttuja irti taakasta.
pihtimainen-tarttuja-2
Pihtimäinen tarttuja kiinnitetty taakkaan.
pihtimainen-tarttuja-3
Pihtimäinen tarttuja käännetty 90 astetta.
pihtimainen-tarttuja-4
Pihtimäinen tarttuja käännetty 180 astetta.
pihtimainen-tarttuja-5
Pihtimäinen tarttuja irroitettu.
pihtimainen-tarttuja-6
Pihtimäinen tarttuja alkuasennossa.
pihtimainen-tarttuja-7
Pihtimäinen tarttuja - apuväline.

Pihtimäinen tarttuja

Pihtimäisillä tarttujilla pyöreäpintaisten kappaleiden nosto ja kääntö voidaan tehdä nopeasti ja turvallisesti yhdellä kiinnityksellä. Pihtimäinen ote mahdollistaa kappaleen toisen puolen työstämisen tai kiinnittämisen. Asiakas säästää vaiheajassa ja tuotantokustannuksissa.

Toimitamme pihtimäiset tarttujat myös hygieenisiin ja GMP ympäristöihin täyttäen FDA vaatimukset.

HUOM. Tuote on esimerkki asiakkaalle räätälöimästämme tuotteesta. Hefmec suunnittelee jokaisen nostoapuvälineen asiakkaan tarpeita vastaavaksi. 

Tuotekuvaus

Pihtimäisillä tarttujilla voidaan tarttua pyöreäpintaiseen kappaleeseen. Tynnyrimäisten kappaleiden lisäksi välineellä voidaan nostaa myös täysin pyöreitä kappaleita. Noston aikana kappaletta voidaan kääntää portaattomasti, sen ollessa koko ajan kiinnitettynä nostoapuvälineeseen. Portaaton kääntö mahdollistaa esim. nostettavan kappaleen sisällön kaatamisen yhtenä työvaiheena. Käännön jälkeen kappale voidaan asentaa esim. työstökeskukseen, jonka jälkeen nostoapuväline voidaan irrottaa ja siirtää pois.

Pihtimäisten tarttujien hyöty on siinä, että nosto ja kääntö voidaan tehdä portaattomasti ja turvallisesti yhdellä kappaleen kiinnityksellä. Noston aikana taakka voidaan kiinnittää tai sitä voidaan työstää toiselta puolelta. Asiakas säästää vaiheajassa ja siten myös tuotantokustannuksia.

Tilaa tuote

Ota yhteyttä tuotepäällikkö Petja Lindströmiin, niin suunnitellaan juuri teidän tarpeitanne vastaava nostoapuväline.

PETJA LINDSTRÖM
+358 40 740 4771
petja.lindstrom (at) hefmec.fi