Nosto-ja-kaantovaline-pantamainen-tarttuja-panta-auki
Pantamainen tarttuja avattuna ilman taakkaa.
Nosto-ja-kaantovaline-pantamainen-tarttuja-taakka-alkuasennossa
Pantamainen tarttuja taakka kiinnitettynä.
Nosto-ja-kaantovaline-pantamainen-tarttuja-taakka-kaannossa
Pantamainen tarttuja taakka osittain käännettynä.
Nosto-ja-kaantovaline-pantamainen-tarttuja-taakka-kaannettyna
Pantamainen tarttuja taakka kännettynä.
Nosto-ja-kaantovaline-pantamainen-tarttuja-ilman-taakkaa
Pantamainen tarttuja suljettuna ilman taakkaa.

Pantamainen tarttuja

Pantamaisilla tarttujilla käsitellään tyypillisesti tynnyreitä tai holkkeja.

Pantamaisilla tarttujilla  kappaleiden nosto ja kääntö voidaan tehdä nopeasti ja turvallisesti yhdellä kiinnityksellä. Pantamainen ote mahdollistaa kappaleen kiinnittämisen noston aikana, esimerkiksi koneistuskeskukseen. Vaihdettavien pantojen ja säädettävän rungon avulla voidaan nostaa useita eri kappaleita. Tuotteella säästetään hankintakustannuksissa, vaiheajassa ja tuotantokustannuksissa.

Toimitamme pantamaiset tarttujat myös hygieenisiin ja GMP ympäristöihin täyttäen FDA vaatimukset.

HUOM. Tuote on esimerkki asiakkaalle räätälöimästämme tuotteesta. Hefmec suunnittelee jokaisen nostoapuvälineen asiakkaan tarpeita vastaavaksi. 

Tuotekuvaus

Pantamaisilla tarttujilla kappaleeseen tartutaan muotolukitteisesti tai kitkan avulla kappaleen ympäriltä. Vaihdettavien pantojen, säädettävän rungon ja itsepidättävän alennusvaihteen avulla pantamaisilla tarttujilla voidaan nostaa ja kääntää useita erikokoisia ja -muotoisia tynnyreitä tai kappaleita, Nostimella voidaan käsitellä myös painopisteeltään epäkeskeisiä kappaleita.

Tyypillisimmin nostettavat kappaleet ovat suuria  tynnyreitä tai holkkeja. Noston aikana kappaletta voidaan kääntää portaattomasti, sen ollessa koko ajan kiinnitettynä tarttujaan. Portaaton kääntö mahdollistaa noston aikaiset työvaiheet. Tynnyrin nostin mahdollistaa nostettavan kappaleen sisällön kaatamisen. Käännön jälkeen kappale voidaan asettaa seuraavaa työvaihetta varten, Holkkien nostin mahdollistaa holkin siirtämisen koneistuskeskukseen. Lopuksi nostoapuväline voidaan irrottaa.

Pantamaisten tarttujien hyöty on siinä, että nosto ja kääntö voidaan tehdä portaattomasti ja turvallisesti yhdellä kappaleen kiinnityksellä. Noston aikana taakka voidaan kiinnittää tai se voidaan laskea esimerkiksi huoltotoimen ajaksi väliasennossa.

Nostoapuväline voidaan toimittaa myös erikokokoisilla vaihdettavilla pannoilla, jolloin samaa runkoa voidaan käyttää useiden eri kappaleiden nostamiseen. Pantamaisilla tarttujilla säästetään hankintakustannuksissa, vaiheajassa ja tuotantokustannuksissa.

Tilaa tuote

Ota yhteyttä tuotepäällikkö Petja Lindströmiin, niin suunnitellaan juuri teidän tarpeitanne vastaava nostoapuväline.

PETJA LINDSTRÖM
+358 40 740 4771
petja.lindstrom (at) hefmec.fi