Kiintea-tyotaso-edesta
Kiinteä työtaso edestä.
Kiintea-tyotaso-takaa
Kiinteä työtaso takaa.

Kiinteät työtasot

Kiinteät työtasot tarjoavat sujuvan ja turvallisen kulun tehdasympäristössä sekä ulottuvuuden hankaliinkin paikkoihin. Kiinteät työtasot asennetaan pysyvästi työtilaan olemassa olevat ja suunnitteilla olevat rakenteet, koneet ja niiden huollettavuus huomioiden. Kiinteän työtason hyöty näkyy toistettavien työtehtävien sujuvana toteutuksena.

HUOM. Tuote on esimerkki asiakkaalle räätälöimästämme tuotteesta. Hefmec suunnittelee jokaisen tuotteen asiakkaan tarpeita vastaavaksi. 

Tuotekuvaus

Kiinteiden työtasojen suunnittelussa otetaan huomioon tilan muut rakenteet, koneet ja niiden huollettavuus. Kiinteät hoitotasot voidaan suunnitella palvelemaan kattavasti koko tehdasympäristöä tai yksittäistä kohdetta. Materiaalit ja pintakäsittelyt valitaan käyttökohteen vaatimusten mukaisesti. Suunnittelu toteutetaan Koneturvallisuuden standardien mukaisesti.

Kiinteästi työtilaan asennettavat työtasot mahdollistavat sujuvan ja turvallisen kulun tehdasympäristössä sekä ulottuvuuden hankaliinkin paikkoihin. Kiinteän työtason hyöty näkyy toistettavien työtehtävien sujuvana toteutuksena. Mikäli kiinteää työtasoa ei kohteeseen voida asentaa, on siirrettävä työtaso vaihtoehtoinen ratkaisu.

Tilaa tuote

Ota yhteyttä tuotepäällikkö Petja Lindströmiin, niin suunnitellaan juuri teidän tarpeitanne vastaava tuote.

PETJA LINDSTRÖM
+358 40 740 4771
petja.lindstrom (at) hefmec.fi